Home > Tinkerbell > Tinkerbell Cupakes for Caindy

Tinkerbell Cupakes for Caindy

Tinkerbell lagi, pesenan mbak Linda lagi untuk keponakannya…. (hihihhi keponakan, sok tau deh luuu…) :D Disusun di nampan yang dihias pita2… Desainnya seperti biasanya aja pake cream yang menggunung2… Thank you yaa mbak Linda… :)

tinkerbell-cupcake-set-for-caindy_-maki-cakes

tinkerbell-cupcake-set-for-caindy-maki-cakes

About these ads
Categories: Tinkerbell
  1. Mike
    May 4, 2009 at 8:53 am

    Mbak Yul, itu boneka topper tinkerbell-nya beli dimana kalo boleh tahu, bisa beli sedikit gak? buat ultah anakku hehehe, thanks ya

  2. Fen - Bintaro
    June 5, 2009 at 7:38 am

    sejak saya pesan februari lalu sptnya makin banyak yg suka tinkerbell ya..:) da lama saya absen liat2 website maki cakes..:) sibuk FB terus hhahaa..:) sukses slalu ya mbak yul..:) g mau pesen buat july yah. tar saya tel aza deh ok..:)

  3. ina
    August 21, 2009 at 3:47 am

    mbak kalo yang kayak ini harganya berapa mbak ? yg model tinkerbell u caindy ?

  4. sam mock
    August 27, 2009 at 8:01 pm

    could i buy the tinkerbell cupcake toppers from you please??
    i cannot find any like it here in the uk!!
    i am desperate for them!!
    please let me know as soon as possible. thank you :)

  5. april
    January 15, 2010 at 11:08 pm

    where did u get the tinkerbell cupcake toppers?ive been trying to look everywhere but i cannot find them.is it possible i can also buy them from u?

  6. February 1, 2010 at 5:16 pm

    Mbak Yuli akue ke apa khabar…..semoga msh inget ya yg waktu dulu minta dikirimin ke Parakan hehehehe mau tanya cup cake toppernya itu boneka udh jd atau fr fondant sih penasaran pengen tau……

  7. KATHY FLORES
    February 4, 2010 at 4:58 pm

    am interested on buying a cupcake set like in the picture of my daughter 6th bday party coming soon can i buy it in the US? if so how much? and where is the bakery?

  8. Angel
    March 3, 2010 at 4:24 am

    Hi Mba, salam kenal…baru sekali buka langsung cinta dengan website ini :) top ! apalagi kue2nya..muantepp rek’…:)
    he he he …btw busway, awalnya mba pake berapa tenaga kerja nih..ga mungkin ngerjain sendirian kan ya…dan skrg udah berapa tenaga kerjanya.. :) (want to knooww aja ??!! he he …ga pa pa dong nanya…namanya juga celeb ditanya2 apapun g papa kan… wkwkwkw…. thanks ya sebelumnya.. wasalam…

  9. Brenda
    March 11, 2010 at 6:04 pm

    I like your cakes where are you from

  10. March 15, 2010 at 5:05 pm

    Hi,

    I love your tinkerbell cupcakes! I wish you had a bakery here. I was wondering if you sell the tinkerbell toppers only? I can not find anything like them in the United States. My daughters birthday is April 11, 3010. Please let me know. My email is hynson99@msn.com. Thank you and have a great day.

    Julie Morrow

  11. July 11, 2010 at 8:01 pm
  12. Mandy
    February 1, 2012 at 9:46 am

    Where did you find the Tinker Bell cupcake toppers? I am hoping to find some. My daughter will be 4 on March 31, 2012, and she wants to have a Tinker Bell birthday party. Please let me know where I can order these from you, and how much they cost plus the shipping charges.
    Thanks so much!
    Mandy

  13. January 16, 2013 at 11:37 am

    hi. gusto ko po ng tinkerbell topper for my cousin’s 3rd birthday. how can i get po kaya?

  1. July 25, 2014 at 10:58 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 173 other followers

%d bloggers like this: