Home > Chocolate Cake > Devils Food

Devils Food

Coklat banget sampe eneeggg…😦

Devils Food

Categories: Chocolate Cake
  1. May 29, 2007 at 10:47 am

    Waah, udah kursus dekor dasar mah, Barbie bukan lagi impian. Tinggal kapan mau aja… Ayo bikin buat Kintan *wink* Oh iya, Oreonya yang bungkus besar biasa itu loh, isi 12…

  2. May 30, 2007 at 2:15 am

    Say, jangan lupa 2 hari lagi…
    nek ate nggawekno blackforest gak nolak kok
    sak lilin’e yhooo…….. suwun

  3. May 30, 2007 at 3:10 am

    Bikin kerang aja masih miring2, Barbie lagi, kekekek… Iya neh pengen nyoba Oreo cupcakenya… Thanks so much ya mbak… Pinter deh modif2 resep, kalo aku masih siap grak nurut gak berani ngubah apapun, hihihi…

    Oke dehhh, tapi ambil ke rumah ya say…. Muuuahhh, hepi bdayyyy 2 hari lagiiii!!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: