Home > Big Order, Cupcake, Jualan > Wedding Cupcakes

Wedding Cupcakes

Akhirnya bisa memajang kueku di acara wedding, uhhh senangnyaaa…🙂

Go Maki Go! hahahaha….

Wedding Cupcakes Gold

Wedding Cupcakes Gold

* Sori ya rada norak2 dikit, abisnya seneng banget, hihihi…

  1. December 4, 2007 at 6:14 am

    aku cheerleadernya
    *hip hip huray hip hip huray!!*

  2. Gina
    December 4, 2007 at 7:15 am

    congratz… considering u produce so many amazing cupcakes.. hehe… ( a lil fan of urs)…

  3. December 4, 2007 at 8:28 am

    yupp! go Maki go!
    lariss manisss…

  4. December 4, 2007 at 10:07 am

    Goal juga ya? Yippie…. akhirnya si Tier akan memulai tugas-nya. Go Maki, Go Maki, Gooo….

  5. Nathalia
    December 4, 2007 at 11:29 am

    Tidak sabar melihat cup cake itu bergaya di kawinan ku hihihi !!! syenaaangggg!!!!

  6. de
    December 5, 2007 at 7:26 am

    berhasil kan?

    maka nya PD aja jeungggg hihihihihi

  7. December 5, 2007 at 8:13 am

    * Horeee, untuuung ada yg bisa dititipin kalo ke titan, kekeke…

    * Haduuh fans opo, kita sama2 belajar niii…

    * Makasih ya bu guru, tanpamu tak mungkin begini….

    * Kekeke, tiersnya terlalu mungil jeng, kayaknya beli lagi aja :((

    * Huahahha aku juga ga sabar poto bareng pas kawinanmu nanti Nat, uhuy, deg degaaaaaaaannnnn….

    * Iya mba De, thank you so much!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: