Home > Cupcake, Sport > Golf Cupcakes for Oi

Golf Cupcakes for Oi

Pesanan tetangga, tetangga beda pintu tol, hahahahaha…. Jauh sih, Depok-Cibubur…

Mbak Dina pesen cupcake tema Golf, tapi bola golfnya nggak boleh dikasih mata dan mulut, katanya kalo ada mata dan mulutnya jadi kayak caddy girl, huaaaaks? masak sih?? hahahahahaa…. ya masak caddy girl bentuknya bulet2 gitu mbaaa, ada juga yang langsing2 n cantik gituuu… hihhihi… Tapi ya udah, bolanya polosan juga tetep bagus kok, hehehehe…

Thank you very much ya mbak…🙂 Makasih udah jauh2 ambil ke rumah, jauh ya rumahku? hahahaha….

Golf Cupcakes for Oi - Maki Cakes

Golf Cupcakes for Oi_ - Maki Cakes

Categories: Cupcake, Sport
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: