Home > Uncategorized > Idul Fitri Cupcakes

Idul Fitri Cupcakes

September 24, 2010 Leave a comment Go to comments

Cupcake pink dan ungu pesanan Ratih yang cantik, terima kasih yaa neng udah bolak balik pesen kue🙂 Ini kuenya untuk dibagi2, kemasannya juga warna pink supaya cucok dengan kuenya. Lebaran kali ini nggak terlalu banyak bikin kue yang bertema lebaran soalnya seminggu sebelum lebaran udah cuti bikin kue, dan lagi biasanya makin dekat dengan hari H kurir juga makin overload, kadang keterlambatannya nggak bisa dinalar lagi, hihihi, jadi mendingan cari aman aja…😀

Cukup sekian update untuk hari ini, kasian Kinar udah dititipin seharian sama bude Iwan, sekarang malah di rumah bude Iwan, hihihihi, mau beres2 rumah sama jemurin cucian dulu, menikmati jadi babu ratu di rumah sendiri😀

Categories: Uncategorized
  1. September 25, 2010 at 9:16 pm

    Hi Maki😀 kangen liat karya mu, ech tyt banyak upload kue2 terbaru mu! *senangnyaaa bisa cuci mata* makasih ya Maki aku jadi bisa window shopping nich malem minggu ini.. hehe aku boleh ya link blog mu..😀 sukses slalu ya Makiki!

  2. astri
    September 27, 2010 at 8:09 pm

    Sis, info dong price 3D cakes n cupcakes nya berapaan? Ada min order? Dalam cakenya itu apa ya jenisnya? Bolu kya chiffon cake ato bsa variasi kya opera, etc? Bisa delivery daerah bintaro?

  3. August 21, 2011 at 10:40 am

    Good morning, I’ve got to value the main autor in the webpage. Every one of is clear and furthermore invaluable. The design may well also be remarkable i think. Is it possible you please be sure to tel people is there much web do you really implement? best wishes ever again and thus embark on the fantastic job.

  4. July 1, 2013 at 8:51 am

    I just could not depart your site prior to suggesting that I extremely loved the usual info a person provide in your guests? Is gonna be again incessantly in order to investigate cross-check new posts.

  5. May 14, 2014 at 1:00 am

    They shouldn’t do that. Shoplet said it was unable best blog sites to
    provide details of how many cases it prosecuted, however. Identity theft is vry serious.
    She mentioned that me and the identity thief it can for a while anyway.
    On average, how much time does a victim of identity theft.

  1. November 19, 2011 at 7:23 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: