Home > Uncategorized > Princess Zelda Cake for Zelda

Princess Zelda Cake for Zelda

Pesanan mbak Nella yang dulu pesan kue bentuknya mobil Range Rover, sekarang Zelda yang ulangtahun, pesannya kue bentuk princess Zelda kayak begini…

hahaha, hasilnya kok begini, kekekeke… Ini sama bikinnya kayak kue barbie biasa, tapi di badannya agak ditambahin volume karena aslinya princessnya agak ndut, kalo pake barbie yang polos kan badannya langsing banget… Nah tapi karena ditambahin volume, tangannya jadi nggantung aneh, hiihihihihi…

Princess Zelda Cake for Zelda - Maki Cakes

Yang ini cupcakesnya dengan tema yang sama, terima kasih yaa mbak Nella🙂

Princess Zelda Cupcakes for Zelda - Maki Cakes

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: